VI ERBJUDER ALLT EN ARBETSPLATS BEHÖVER.

Bege grundades 1979 av Bengt Andersson och han har tillsammans med sönerna Johan, Peter och Håkan byggt upp en verksamhet som idag är heltäckande. Då vi även har varit verksamma på andra företag i branschen har vi en stor kunskap och en lång erfarenhet. Idag är Bege ett företag med resurser som erbjuder kompletta lösningar gällande ställningar och arbetsplattformar med kompetent personal. Vi fokuserar på att ha goda och långsiktiga relationer med våra kunder, samarbetspartner och medarbetare. Med utgångspunkt från lokaler i Svedala där vi har kontor, lager och verkstad, kan vi snabbt leverera och montera materialet på byggarbetsplatserna. 

ETT FAMILJEFÖRETAG MED RESURSER

Bege är en självklar samarbetspartner åt byggföretag i alla storlekar både inom offentliga sektorn som det privata näringslivet. 

Bege åtar sig gärna projekt till nybyggnation, ombyggnad och byggservice i en mängd olika omfattningar. 

Företaget har varit delaktiga i många stora projekt som Öresundsbron, Hyllie Vattentorn, Emporia, Filbornaverket i Helsingborg och det nya sjukhuset i Malmö.

Våra lösningar passar lika bra de stora byggprojekten som de mindre. Våra kunder anlitar oss för vår kunskap, för att vi har material i toppklass och för att vi levererar i tid. 

Vi använder Peri ställningssystem som är användarvänlig med komponenter som kan användas så att även komplicerade former kan byggas men ändå vara en säker ställning och arbetsplattformar som håller en hög nivå vad gäller ergonomi och flexibilitet.

”En helt säker lösning som är färdig att använda!”

Med internationellt välkända kvalitetsprodukter, kan Bege hjälpa till med genomförandet. Stora som små projekt, industrier, standard eller special – alla lösningar utgår från kundens behov och vi har egna montörer som hjälper till så att ni får en säker och funktionell ställning.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi snarast.