Systemställningar / Väderskydd

NÅ HÖGRE HÖJDER MED VÅRA STÄLLNINGAR

Vi erbjuder ställningar från tillverkaren Peri som är en säker och hållbar ställning. Är även en flexibel byggnadsställning för olika ändamål och som känns igen framförallt av sina gula fotlister och där planken låses av sig själv. 

 Peri har komponenter som kan användas så att även komplicerade former kan byggas men ändå vara en säker ställning och passar alla typer av byggnader upp till lastklass 6 med en hög säkerhet. Peri uppfyller alla krav och har ett konstruktionsansvar för ställningsdimensionering. 

Bege erbjuder även väderskydd med högsta tänkbara kvalitet och en ställning med ett väderskydd blir den perfekta paketlösningen. Skulle det behövas en skyltställning hjälpa vi även till här. 

Vår kunskap om ställningsbyggande är bred och vi har en stor kunskap och lång erfarenhet. Vi utför alltid en noggrann förbesiktning innan vi sätter igång med ett uppdrag, allt för att det ska bli en så säker och trygg ställning att jobba ifrån. Vi står till tjänst med montering och demontering av ställning och väderskydd, och våra montörer har yrkesbevis.